The Next Big Thing in Relatii cupluri

BDSM: trucuri pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou in dormitor? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are fascinat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sugestii cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Descoperire inainte de explorare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti gasi sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu gasirea partenerilor interesati, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a gasi sugestii precum si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie evita conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie inteles inainte de a merge orice fel de mai bine. Bullwhips, flogger, pony play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscut. Nu va fret daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM sugestii: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai departe, atunci puteti absolut experimentati cu cateva chiar mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa cu casa. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru perechi, care inteleg specific ce le place cum ar fi! Asta ar putea in curand sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Printre unul dintre cele mai important BDSM idei este ca trebuie parasiti toamna si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant in stil - in mod special in piele naturala precum si. Cu siguranta, este total aproximativ tu trebuie sa alegi ce sa foloseste. Spre deosebire de tipic lenjerie intima, BDSM ofera sansa de a abordati un nou datorie precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, web si, de asemenea, specialitate magazine dati o semnificativa alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca doriti descoperiti scena dvs. locala, este in general cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da oferit tema pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte eveniment invitati pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti purta un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii si, de asemenea, redus cincizeci la suta posibil.

image

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un risc gratuit cuvant

La fel in toate celelalte functie joaca acele utilizare dominanta si intrare, fara risc este extrem de crucial. Chiar daca insotitorul dvs. este constant receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM situatii. Deoarece exista riscul de actual disconfort, este cu adevarat important sa alege un termen in prealabil cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii instant recunoaste ca o indicatie pentru a opri orice simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in general folositi cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, constand din atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece belows poate fi uneori inchis.

Fara rusine

BDSM este o distincta tehnica care necesita o substantiala suma de incredere in companion. Acesta este metoda ca ar trebui fie si are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate de fapt eliberati si faceti placere sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice tip de mila in acest . Dvs. precum si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci doar dati drumul cel mai mare precum si ideal momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru https://lukasqdqm683.wordpress.com/2021/03/26/10-raspunsuri-gresite-la-intrebarile-sexuale-obisnuite-ii-cunosti-pe-cei-corecti/ incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Ai incredere in pe sentimentul tau intestinal si, de asemenea, decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, practica a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM sfaturi: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si aduceti companion orgasm yourself - indiferent daca ramane in dormitorul, birou sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti placere oriunde cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta liniste rezonante, subtire stil si controale activate pentru aplicatii Guts este maxim in discretie.