De pe web: 20 de fotografii minunate de sex

Sexting: In ce fel sa faci sex la telefon

Fie ca esti o relatie de lunga distanta relatie sau pur si simplu nu parca parasiti casa dvs. diseara, sexul telefonic este un mijloc de a obtine intim cu altul persoana de la distanta.

Ce este sexul pe telefon?

Sexul telefonic este o conversatie telefonica orientata spre sex pe tot parcursul pe care ambii insotitori in mod normal se masturbeaza. Cand termenul a fost folosit la inceputul anii 1980, acesta in principal mentionat comercial disponibil mesaje pre-inregistrate audio. Astazi, sexul telefonic poate se refera la o varietate de interactiune, constand din apel telefonic cu un entuziast sau specialist sex pe telefon operator, sexting, si, de asemenea, video chat. Perechi in distante lungi relatii (LDR) s-ar putea se bazeaza pe sex pe telefon pentru a gasi intimitate precum si pastreaza partea fizica a lor conexiune viu.

7 sfaturi pentru a face sex pe telefon

Sexul pe telefon este special pentru fiecare cuplu si ar trebui sa arate dvs. si, interesele partenerului dvs. rata de interese si frontiere. Daca pur si simplu pornind, aici sunt cateva sex pe telefon indicii.

Cerere permisiune. Chiar daca nu va atingeti fizic, sexul telefonic este in continuare un sex, asa ca asigurati-va va obtineti dvs. partener entuziast consimtamant inainte de trimitere nuduri sau participare la orice fierbinte. Este este necesar pentru a afla precum si, valoreaza limitele companionului dvs., inclusiv cand sunt precum si nu sunt disponibile pentru sex la telefon.

Stabiliti starea sufleteasca. Obtineti confortabil asigurandu-va spatiul dvs. este complet privat si, de asemenea, liber de distrageri. Imaginatie este cheie pentru cel mai eficient sex pe telefon, si, de asemenea, este mult mai usor de activat atunci cand nu esti lateral sau stresat. Asta indica oprire notificari pe dispozitiv pe care il utilizati, blocarea usii, aprinderea o lumanare, si asigurandu-va aveti preferat sex articole de joaca, lubrifiant, precum si orice altceva ar putea aveti nevoie la indemana.

Nu omite preludii. Localizati o cale de a functiona preludii in telefonul dvs. sex regulat. Intreband „Ce poti imbraci?” este o astfel de linie o atemporala incat a devenit a ajuns o zicala, dar incet exact unde va aflati si ceea ce faceti este un minunat metoda pentru a activa imaginatia dvs. imaginatie. inca o mod de a dezvolta anticipare este de a trimite insotitorului cateva atractiv mesaje prinin afara zilei, dezvoltare la mult mai lunga sesiune de sex pe telefon noaptea. (Asigurati-va ca obtineti permisiunea partenerului dvs. inainte de trimiterea acestora in tot functioneaza ore.).

Incepeti numai cu audio. Utilizati casti sa va asigurati ca puteti fi complet fara maini. Incepe cu unele sexy naratiune, apoi introduce geme si, de asemenea, greu pe masura ce va masturbati si in cele din urma orgasm.

Obtineti creativ cu videoclip. Video adauga un interesant dimensiune la sexul telefonului. Dvs. precum si insotitorul dvs. puteti face randuri alunecand. La fel ca cu sexul in persoana, poate fi placut sa comutati pozitii, furnizarea insotitor diferite vederi ale corpului tau precum si promovand pe cont propriu in diferite moduri.

Impartaseste un vis. Exista multe mijloace de a introduce fantezie la experienta sexuala de pe telefon, de la simplu murdar vorbeste functie joaca pentru explicare complicat circumstante impreuna. Auzind ​​specificul puncte insotitorul intentioneaza sa faca cu iti poti declansa imaginatia. Daca jocul de rol sau dezvoltarea o fantezie de la patrat nu este in carti, puteti intotdeauna aduce un precedent partajat sexual experienta pentru a obtine mingea rulare („Retineti ca timpul cand noi ... ").

Verifica erotica impreuna. Daca tu si, de asemenea, insotitor te bucuri recenzand erotica, ascultand la erotica audio, sau vizionare pornografie, incercare incorporare care in telefonul tau sex rutina. Check out sau acordarea atentiei la erotica este la fel o minunata inseamna la deschide vocabularul sexual al telefonului.

Explicati ce se intampla. Sexul pe telefon este totul despre rezumate. Vorbeste despre ceea ce imbraca, cum arati, ce miroase, si exact cat de te atingi pe cont propriu. Fii descris in ceea ce priveste, spune deLune, si intra intr-adevar in moment: Odata ce ai inceput, nu este nevoie de cerinta de a fi reticent. Fii la fel de cantand ​​pe cat vrei vrei sa fii. Nicio persoana nu va poate vedea sau auzi in afara partenerul dvs.. Acesta este totul despre amandoi dintre voi.

Scufundati-va in „vis banca”. Vorbind despre ce-ar fi, deLune noteaza ca telefon sexul este la fel "un minunat pentru izbucnire fantezia banca. " Puteti defini lucruri care va transforma pe totusi ca poate nu nu ati doriti efectua in viata reala. Unele concepte: sex public, cum ar fi intr-un parc sau o biblioteca. Sau sex in o masina, un avion sau intr-un restaurant elegant toaleta. Impreuna cu configurari, puteti explica legat de sex circumstante, cum ar fi functie joc, grup sex sau BDSM.

image

Da instructiuni. Sau Sugestii mai utile cereti-i insotitorului sa va spuna ce trebuie sa faceti. Determinarea exact cum, unde, si cand se pot atinge este o modalitate de a face lucruri interactiv pentru amandoi. Acesta de asemenea doar ajuta cu fluxul conversatiei si, de asemenea, introduce o dinamica dominanta / supusa, care poate fi distractiv pentru amandoi.

Doar solicitati sa acordati atentie. Posibil nu sunteti totul pregatit sa conversati chiar acum totusi inca doriti incercati sex pe telefon. Daca sunteti cu adevarat in incercarea asta cu insotitorul dvs., intrebati daca ei vor asculte sa te masturbezi. Acesta este un mare inseamna de a introduce insotitorului dvs. senzualitate sexul telefonic ofera un parteneriat, fara stresul de performanta la capatul lor.