De pe web: 20 de fotografii minunate de sex

Cele mai tari filme sexy din toate timpurile

Fiecare din aceste filme constau din puncte de referinta momente in cinematograf - minute realizat utilizarea lui pentru a provoca, activati, si pentru a apasati marginile.

Era 1964 cand Inalta Curte Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat versus o obscenitate instanta interzicere The Lovers a lui Louis Malle , folosire ultimul interpretare a pornografiei: "Stiu cand il vad." Erotica traieste mult mai mult viu la acel nivel de subiectivitate, si pe film, evalueaza din exterior restrictii ale ambiguitatii - mult astfel incat am s-ar putea nu de asemenea stiu cand il vedem. Atate povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o prelungita priveliste intre doua caractere niciodata niciodata insemnat a fi unul cu celalalt; o tiv sau un post de imbracaminte cateva perechi mai sus, sau mai scurt, decat identificat in un vizualizator viata de zi cu zi; si chiar un evidentiat cuvant sau expresie sugerand nespus, chiar neintentionat semnificatie. La fel de desigur, deseori este vizibil suficient ca toata lumea notificari, atunci cand un actor sau actrita dezvaluie toate, se lupta cu o scena insotitor sau imita intimitate sub idilic, somptuos lumini.

Toate din ceea ce inseamna sustine ca alegerea cel mai bun erotic filme se simte https://articlescad.com/10-principii-de-psihologie-pe-care-le-po-i-folosi-pentru-a-i-mbun-t-i-rela-iile-cupluri-973988.html cu adevarat un pic ca decodare un test Rorschach al unui scriitor foarte propriu foame si, de asemenea interese. Datorita faptului ca filme nu pur si simplu inregistrare sexual si, de asemenea incantator fantezii, le descopera. Cate cinefili vazut, reclamatie, un adolescent comedie unde sunt primul favorit stea a aparut in un bikini, folosit ruj sau s-a prezentat la un patinoar aratand ca cu personificare a destinatiei? Sau s-au trezit gandindu-se referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personaje doar pieptanat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, profund subiectiva. In consecinta, aceasta lista de verificare colecteaza cateva dintre reperul momente fotografiate , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si, de asemenea vedeta sau actrita in o datorie care satisfacut sau schimbat audienta asteptari, sau doar capturat minute de frumusete, pasiune sau sexualitate in intrigant, incitant sau transcendent mijloace . Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu amenintare, remuscari, intristat, sau irepresionabil omenire. Totusi toate sunt mai mult decat un pic fierbinte.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci nu a reusit pentru a face aceasta listare doar in virtutea principal motiv - si anume, ca specific nevoie continua sa fie supus, neglijat sau eclipsat de politic responsabilitate, altfel de asemenea psihologic precum si, fizic suprimare. Cu toate acestea doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre cel mai bine-cunoscuti vedete pe planeta a descrie un contrar situatie - un tip atat de asaltat de nenorocire ca poate doar fugi in sexual licentiune. dezbatere cu privire la scena „untului” si actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a spus „M-am simtit putin violata”), va, precum si posibil ar trebui, absolut nuanta cum se vede eficiente si, de asemenea film in intregime.

Emmanuelle 2 (1975)

image

Pur si simplu Emmanuelle de Jaeckin si, de asemenea, zeci de omonim imitatori si copiati pisici (varsare litere in numele ei, cum ar fi articole scurte din imbracaminte) dezvoltat a in intreaga lume traditie din erotica anilor 1970 unde bine-de-facut fete calatorit globul, dormit cu superb, anonim parteneri si au pacalit tabuurile din presupus "potrivit" societate. Dar, chiar daca confesionalul poveste pe care se bazeaza acest flagship franchise nu fusese scris de genuine Emmanuelle Arsan totusi ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) oferit titlul personalitate companie si, de asemenea imputernicire, spre deosebire de in esenta oricare dintre celelalte alte instalatii, inclusiv initial pelicula.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco varsta Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta idila incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atragatoare vampir pereche din eternitate (David Bowie si, de asemenea Catherine Deneuve) incercand sa promoveze mostenirea, precum si longevitate, intr-o perioada de cercetare stiintifica, si bogatie. Scott mareste design la unsprezece pe masura ce arata Miriam (Deneuve) cautand ​​confort in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un tratament pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este inclusa erotica incarcata povesti, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta totusi o multime de ele unic si gandite in propriul inseamna. (Lui ajustare Lolita, de exemplu, este, in opinia mea, o exceptionala adaptare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte practic pietonal de modern criterii, inca sex roleplay jocuri, sex sexual in public, si, de asemenea folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in cea mai mare parte noutati, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne ilustrat aceste acte cu Kim Basinger si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a compus precum si regizat acest uimitor film referitor la un mut Scotiana numita Ada (Holly Hunter) oferita chiar in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a da munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de thrall pentru aceasta doamna ajunge sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, initial pentru pianul ei, si mai tarziu, pentru iubire fizica care se transforma in o mai profunda precum si extra profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem produs aceasta poveste referitoare la trecut precum si, prezent, sex si, de asemenea dragoste, claritate, precum si confuzie intre Lucia (Paz Vega), tip Lorenzo (Tristan Ulloa), si, ocazii - multe legat de sex sau legat de sex - acela definiti lor parteneriat. Lucia Vega isi asuma sarcina in conexiunea dar exista reciprocitate reala, deoarece acestea dau reciproc placere, gasirea reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei muschi fara joc de cuvinte planificat precum si crearea momente pivot pentru viata lor emotionala.