De ce ar trebui să uiți despre îmbunătățirea relațiilor tale

BDSM: trucuri pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera? Urmareste Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt atras indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator sfaturi vor ajutor veti face o inceput.

Descoperire inainte de incercare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa intai sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Slave Central”. In plus fata de localizarea insotitori, puteti suplimentar utilizati sistemul pentru a descoperi sugestii si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie impiedica conferinta oameni singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti constient de. Nu fret daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul scop acelor conferinte.

BDSM indicii: Salariu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare mai departe, dupa aceea puteti cu siguranta incercati cateva mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa Click aici via casa. Instrumente precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru cupluri, care inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta s-ar putea rapid sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Printre cel mai crucial BDSM sfaturi este ca ar trebui parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este constant in voga - in special in piele naturala precum si. Cu siguranta, este complet cat tu trebuie sa alegi ce sa imbraci. Mai degraba decat obisnuitul lenjerie, BDSM furnizeaza oportunitatea de a manipulati un nou rol si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de coliere sau de latex chibrit, internet si specialitate magazine oferiti o semnificativa alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da dat motiv pe fluturas sau invitatii. In plus, trebuie asigurati-va alegerile dvs. sunt oglindite de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte sarbatoare vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, de asemenea, tocuri spike sunt ideale. Daca sunteti un sub, ati puteti pune un guler precum si alege o tinuta care ofera la fel de mult acces la busturi si, de asemenea, mai jos jumatate fezabil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

La fel ca in toate celelalte functie joaca acele utilizare suprematie si, de asemenea, intrare, un cuvant sigur este extrem de vital. Chiar daca insotitorul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista riscul de genuine durere, este de fapt esential sa decide un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii imediat recunoaste ca o indicatie pentru a renunta tot deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care ati nu in mod normal folositi cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant ideal totusi, deoarece belows poate fi ocazional legat.

Fara rusine

BDSM este o distincta tehnica care are nevoie o uriasa cantitate de mizeaza pe partenerul tau. Acesta este metoda ca ar trebui fie precum si are sens. Ar trebui trebuie constant simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si apreciati sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de mila in acest . Dvs. si, partenerul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare si, de asemenea, ideal momente de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe al saselea sens precum si determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include dominanta, metoda a acestuia trebuie totusi apreciat de ambii persoane fizice.

BDSM indicatoare: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu bun. Via We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria si aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - in ciuda daca este in dormitorul, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

image

Aduceti placere oriunde cu care optati pentru prost, tachinand vibratii. Cu soapta tacuta rezonante, subtire design si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discretie.