3 motive pentru care filmul tău porno este rupt (și cum să îl remediezi)

BDSM: sfaturi pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou in camera de pat? Adera la Ana si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are atras oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte incercare

Inaintea scufundarii prea adanci in BDSM lume, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti descoperi platforme precum „Slave Central”. In plus fata de gasirea insotitori, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a descoperi idei si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu trebuie ramai departe de intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca opteaza pentru BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a veti fi familiarizat cu. Nu va faceti griji daca nu puteti mentineti la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Continuati cu ingrijire

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie sa incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi ganditi mutare mai bine, atunci puteti cu siguranta incercati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea a supus pe un lant prin casa. Dispozitive precum bici si, de asemenea lanturile sunt doar pentru perechi, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai important BDSM sugestii este ca trebuie sa parasiti toamna precum si primavara dulap in dulap. Negrul este constant elegant - in special in piele naturala si, de asemenea, latex. Cu siguranta, este complet pana la tu trebuie sa selectezi ce sa foloseste. Mai degraba decat obisnuitul lenjerie, BDSM ofera sansa de a abordati un nou rol si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, web si, de asemenea, specializate magazine furnizati o uriasa selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM evenimente, ti se da furnizat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face usoara pentru diverse alte sarbatoare invitati pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt ideale. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti pune un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii si mai jos cincizeci la suta posibil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un risc gratuit cuvant

La fel ca in toate diferite alte functie joaca acele joc dominanta si trimitere, fara risc este extrem de vital. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „renuntati”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de real durere, este de fapt vital sa decide un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca un semn pentru a opri tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in general folositi cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este constant ideal totusi, deoarece belows ar putea fi in unele cazuri inchis.

Fara jena

BDSM este o distincta metoda care solicita o semnificativa suma de conteaza pe partenerul tau. Acesta este inseamna ca trebuie fie si, de asemenea, are un bun sens. Ar trebui trebuie mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati si, de asemenea, bucurati-va de sexul. Asemanator cu toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice rusine in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare si cel mai bun minute de sex. https://256975.8b.io/page4.html Nu te rusina de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat in intregime confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe al saselea sens si, de asemenea, ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? Daca esti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include dominanta, metoda a acestuia ar trebui totusi bucurata de ambii persoane fizice.

BDSM sfaturi: Util asistenti

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu minunat. Cu We-Vibe aplicatie, puteti controla jucaria precum si aduceti partenerul dvs. climax yourself - indiferent de daca ramane in camera, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Guts

image

Aduceti placere oriunde cu care alegeti prost, tachinand rezonante. Cu soapta pasnica vibratii, subtire design si controale activate pentru aplicatii Guts este maxim in discernamant.